• Vilka är vi?

  Vi är Läkarmissionen och har sedan 1958 förändrat framtiden för utsatta människor. Vi samarbetar med kyrkor, enskilda organisationer (NGO:s) och internationella nätverk över hela världen för att hjälpa utsatta människor. Genom dem kan vi ha nära kontakt med våra projekt. I dagsläget gör vi insatser i ett 40-tal länder i fyra världsdelar.

 • Vad är Läkarmissionen?

  Läkarmissionen är en svensk biståndsorganisation som varit aktiv sedan 1958 och som verkar för hållbar fattigdomsbekämpning utifrån ett rättighetsperspektiv. Vårt uppdrag är att hjälpa människor oavsett var de kommer ifrån eller vilka de är.
  Läkarmissionen är religiöst och politiskt obunden men har en kristen grund.

 • Hur stor del av pengarna kommer fram till projekten?

  Under perioden 2014-2016 gick i genomsnitt gick 83% av våra intäkter till våra projekt. Enligt Svensk Insamlingskontroll, som granskar alla organisationer med 90-konto måse minst 75% av insamlade medel gå till projekten.

 • Kontakta oss

  Ring: 08-620 20 13
  Maila: info@lakarmissionen.se
  Besök: Siktgatan 8, Vällingby

 • Om hemsidan

  Hemsidan är skapad i egen regi och utan kostnader till mediabyråer och andra produktionsbolag. Den är skapad i WordPress och vi använder de gratismoduler som systemet tillhandahåller för att era pengar ska gå till våra projekt och inte till onödiga kostnader.

 • Om personuppgifter

  Vi lagrar namn, adress och e-postadress och använder dessa enbart för eget bruk i ärenden som rör Läkarmissionen. Vill du inte att vi ska lagra dina uppgifter kan du skicka en e-post till oss på info@lakarmissionen.se så plockar vi bort dig från registret.